Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

PRIJAVE - Besplatni priključak na optičku mrežu za brži i stabilniji Internet11.1.2023.


Za izgradnju širokopojasne pristupne mreže sljedeće generacije (NGA mreža) temeljene na FTTH tehnologiji (eng. Fiber to the Home) i bežičnim tehnologijama koje će omogućiti brzine internetu do 100 Mbit/s za stanovnike gradova Ivanić-Grad i Dugo Selo te općina Brckovljani, Kloštar Ivanić i Križ, tvrtka A1 Hrvatska će do 2023. godine uložiti preko 77 milijuna kuna.


Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj temeljem Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., u sklopu Poziva ´Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima´.


Aktivnosti realizacije samog projekta su u tijeku na svim dionicama koje su u obuhvatu, radove izvode podizvođači, a investitor A1 će biti vlasnik infrastrukture.


Realizacijom ovog projekta unaprijedit će se korisničko iskustvo te omogućiti nesmetano korištenje naprednih i inovativnih digitalnih proizvoda nužnih za funkcioniranje današnjeg društva, školovanja i rada. Osim povećanja konkurentnosti lokalnog gospodarstva, kvaliteta digitalnih usluga, uz smještajnu i gastronomsku, ima velik utjecaj i na turističku ponudu lokalnog područja.


 


POZIV NA PRIJAVU


besplatni priključak na optičku mrežu za brži i stabilniji Internet


UPUTE


Vezano za samo spajanje korisnika, isti će dobiti potpuno besplatni priključak, najsuvremeniju tehnologiju, super brzi internet uz mogućnost povećanja brzine, nema pucanja veze, mogućnost spajanja više uređaja bez pada brzine (laptop, mobitel itd.), kao i mogućnost TV slike visoke rezolucije.


U ovoj fazi projekt i besplatni priključak je fokusiran isključivo na "bijele" adrese (tablica u prilogu), dok će za "sive" i ostale adrese gdje postoji komercijalni interes A1 naknadno realizirati spajanje na optiku za korisnike.


 


Važne napomene:  • radovi su u potpunosti besplatni (odnose se na pripremne radove, montaža razvodne kutije na objekt vlasnika i spajanje na najbliži stup mreže),  • ne obvezuju korisnika na potpis ugovora,  • ako se korisnik odluči na prelazak na optiku, sam odabire operatera po izboru (A1, TELEMACH, HT….), na već pripremljenu infrastrukturu.


 


Upute za prijavu:


1.   U priloženoj tablici provjerite nalazi li se vaša kućna adresa na popisu „bijelih“ adresa, odnosno području gdje je provedena optika


-ukoliko ste pronašli svoju adresu:


2.   Ispunite priloženi Obrazac prijave


3.   Potpisane zahtjeve je potrebno poslati isključivo putem e-maila na adresu:


EU_fondovi@a1.hr


Podneseni zahtjevi će biti prikupljeni i obrađeni te će se zatim pristupiti spajanju priključaka. Potpisani zahtjev odnosi se isključivo na izvođenje priključka te nije vezan uz odabir operatora, kojeg korisnik nakon spajanja priključka može izabrati po vlastitom nahođenju.


 


 


 


4.   U naslov vaše email poruke upisati: prezime ime, adresa


Npr. HORVAT HRVOJE Savska 1 Ivanić-GradObjavljeno: 11.1.2023.


shadow
ikona
shadow
ikona
shadow
banner banner banner banner banner banner