Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Godišnja skupština Udruge umirovljenika Brckovljani NAJBROJNIJA UDRUGA NA PODRUČJU OPĆINE BRCKOVLJANI 15.4.2019.


druga umirovljenika Općine Brckovljani ima preko 700 članova i time je najbrojnija članstvom na području ove Općine, rekao je Željko Tašler, predsjednik udruge, na godišnjoj skupštini udruge održanoj 13. travnja, uz nazočnost brojnih gostiju, među kojima su bili i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek, predsjednik Općinskog vijeća Brckovljana Tihomir Đuras te predsjednik Županijske zajednice umirovljenika Josip Jakopač. Tašler je u izvješću o radu u protekloj godini spomenuo niz aktivnosti koje je udruga obavljala, a među kojima su čak 22 izleta, brojna druženja, sportski susreti, redoviti plesnjaci u Štakorovcu, organizacija kazališnih predstava, ali i skrb za bolesne članove i članove slabijeg imovinskog stanja.


Za provedene aktivnosti udruga je lani imala na raspolaganju 111.000 kuna, od čega je trećinu osigurala Općina Brckovljani pa je Tašler njenim predstavnicima posebno zahvalio na suradnji. Općina je osigurala i prostore za rad udruge, a umirovljenici su posebno zadovoljni prostorom u Štakovorcu koji im služi za „plesnjake“. Deset tisuća kuna prenijeli su u ovu godinu u kojoj namjeravaju ostvariti 85.000 kuna prihoda, ponovo najvećim dijelom zahvaljujući Općini i Zagrebačkoj županiji, dok je financijsku plan za 2020. godinu usvojen u iznosu 92.000 kuna.


Skupština je odlučila da na mjesto potpredsjednika, umjesto lani preminuloga Bože Graberca, bude izabran Marijan Bach Ropecki, a Milivoj Čehulić izabran je za člana Izvršnog odbora udruge. Posebnu zahvalnicu i prigodni poklon od udruge, Tašler je predao Josipi Kurtić, dugogodišnjoj blagajnici koja je napustila tu funkciju.


Načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek zahvalio se članovima udruge na svemu što čine za Općinu te obećao daljnju potporu njihovom radu.


                                                                                                                                                                                                                             Nenad Haleuš MaliObjavljeno: 15.4.2019.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner