Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Mlade nade - JUNIORI BRCKA ZA SVJETLIJU BUDUĆNOST KLUBA10.7.2015.


Momčad juniora iz Brcka, predvođena trenerom Ivanom Žajom zasjela je ove sezone na sam vrh Lige mladeži jug. U sezoni gdje su igrane 24 utakmice – prvaci NK Brcko upisali su čak 20 pobjeda te samo 1 remi i 3 poraza. Uvjerljivo su završili svoju ovosezonsku avanturu na prvom mjestu. Jedino im se opasno približila Mladost na samo 2 boda, ali dečki iz Brcka ostali su fokusirani i odlučni u svom cilju da osiguraju prvo mjesto na kraju sezone 2014./15.


Osvajanje naslova nije jedino što je osvojila mladost Brcka. Iz njihove pobjedničke ekipe iznjedrili su i najbolji strijelac sezone te najbolji kapetan juniora. Nagradu za najboljeg strijelca zasluženo je dobio Dino Hajdarović, koji je cijele sezone tresao mreže protivničkih ekipa s ukupno postignutih 37 pogodaka. Njegov suigrač i kapetan Silvio Darojković preuzeo je nagradu za najboljeg kapetana momčadi juniora. Te nagrade su pokazivač koliko je NK Brcko snažan po pitanju mlade momčadi, koju krasi timski rad i izvrsni pojedinci.


Mlade nade Brcka pokazale su koliko vrijede i što mogu ponuditi klubu s ovakvom ekipom i individuama u budućnosti koja je definitivno svjetlija nego prije.


Denis RemenarObjavljeno: 10.7.2015.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner