Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

41. sjednica općinskog vijeća Brckovljani: ODABRANI IZVOĐAČI KOMUNALNIH RADOVA26.2.2013.


Općinsko vijeće Brckovljana, pod predsjedanjem Bože Graberca, održalo je 21. siječnja 41. redovitu sjednicu u ovom mandatu. Na dnevnom redu bio je cijeli set odluka o izboru najpovoljnijih izvođača komunalnih radova.


Temeljem prikupljenih ponuda za održavanje nerazvrstanih cesta izabrana je tvrtka "Toljan - trans" iz Donjeg Dvorišća koja je dala ponudu u iznosu 188.000 kuna. Ista tvrtka odabrana je i za održavanje poljskih putova u iznosu od 133.000 kuna te održavanje putova u vikend području s ponudom od 118.000 kuna. Za održavanje rasvjete u 2013. godini na području Općine Brckovljani odabran je Elektromonterski obrt "Levant" iz Dugog Sela, s ponudom od 111.800 kuna. Groblja u Brckovljanima i Lupoglavu održavat će u istom razdoblju tvrtka "Husarić" iz Ivanić Grada s ponudama od 16.000, odnosno 11.000 kuna, dok je za održavanje zelenih površina i uređenje živica izabrana tvrtka "Binđo" iz Ivanić Grada s ponudom od 38.800 kuna.


Općinsko vijeće prihvatilo je i izmjenu Odluke o komunalnom redu i Odluke o komunalnim djelatnostima koje se mogu obavljati na temelju pisanog ugovora, a iz koje je izdvojena djelatnost prijevoza pokojnika koja se, u skladu sa zakonom, ubuduće mora rješavati putem koncesije.


Izmijenjen je i sastav članova Stožera za zaštitu i spašavanja u koji su imenovani Stjepan Horvat, kao načelnik, te Nikola Ronjak, Žarko Miškulin, Josip Funtek, Darko Batišta i Maja Milković.


Vijećnici su ponovo izrazili zabrinutost za događanja u Centru za rehabilitaciju Stančić, no načelnik Željko Funtek rekao je da se, prema njemu dostupnim informacijama, Centar ipak ne bi trebao ukinuti već bi trebao i dalje raditi u nešto smanjenom kapacitetu.


N.H.M.Objavljeno: 26.2.2013.


shadow
banner banner banner banner banner banner