Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

"MINIĆI" OSVOJILI TURNIR U POREČU30.1.2012.


RK "Polet" s uspjehom je završio prošlu godinu. Klub je nastupio, po šesti puta, na Božićnom turniru u Poreču, koji se održavao 16.,17. i 18. prosinca. Turnir je okupio 47 ekipa, odnosno oko 500 sudionika. Natjecanja su se odvijala u tri godišta, dječaci 98., 00. i 02. godište (mini rukomet) . 


RK "Polet" je nastupio u sve tri kategorije. 


Dječaci 98. godište bili su znatno oslabljeni neigranjem ključnih igrača, koji zbog ozljeda, na žalost, nisu išli na turnir te su zauzeli 16. poziciju u svojoj kategoriji. U 00. godištu smo nastupili s kombiniranom ekipom dječaka 00. i 02. godište te smo osvojili vrlo dobro 8. mjesto. 


U kategoriji 02. godište igrao se mini rukomet. Osvojili smo 1. mjesto i tako drugom mjestu iz Nove Gradiške te dva prva mjesta iz Rijeke i Umaga, pridodali još jedan sjajan uspjeh. 


Za najboljeg igrača turnira proglašen je naš Anto Agatić, a za pobjedničku momčad još su nastupili: Leo Lisica, Ivan Lisica, Tomislav Bendra, Josip Dokić, Dominik Kuzmanović, Stjepan Igrc, Kristijan Barić, Marko Jerković i Krunoslav Lukšić. Treneri ove ekipe su Antonio Rajič i Stjepan Jukić, ali na turniru su im puno pomogli kolege treneri iz 98. godišta Goran Tominac i 00. godišta Matej Mišković.


Stjepan Jukić


 


 

 Objavljeno: 30.1.2012.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner