Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Priznanje STK -u "Brckovljani" MATEJ MURAT U KADETSKOJ REPREZENTACIJI30.1.2012.


U subotu i nedjelju 14. i 15. siječnja u zagrebačkom Domu sportova odigran je 2. turnir HSTS-a Trofej Reno Vinek. Bio je ovo prvi turnir u drugom dijelu stolnoteniske sezone 2011/2012. godine.


Prvog dana, u subotu, igrali su juniori, juniorke, mlađe kadetkinje i mlađi kadeti. U kategoriji juniora Tomislav Nagy nije prošao prvi dio natjecanja po grupama, a Matej Murat je ispao u prvom kolu razigravanja. U kategoriji mlađih kadetkinja Ana Murat je osvojila odlično treće mjesto. U kategoriji mlađih kadeta Luka Dragun nije prošao svoju grupu, Mislav Martinek je ispao u četvrtfinalu od brata Luke koji je na kraju osvojio prvo mjesto u toj kategoriji. U nedjelju su nastupali kadeti i kadetkinje. Ana Murat je ispala u prvom kolu razigravanja. Kadeti Tomislav Nagy i Mislav Martinek ispadaju u šesnaestini finala, Luka Martinek ispao je u osmini finala dok je Matej Murat osvojio drugo mjesto potvrdivši i ovaj put svoju kvalitetu. 


Matej je ovim rezultatom učvrstio svoje drugo mjesto na rang listi Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza te na osnovu toga dobio poziv od trenera reprezentacije da kao član kadetske hrvatske reprezentacije nastupi na ITTF WJC SLOVENIJA OPEN turniru koji će se odigrati u Velenju od 2. do 5.veljače. 


Ovo je ujedno i veliko priznanje STK - u "Brckovljani", vrlo mladom klubu koji u svojim redovima sada ima i hrvatskog reprezentativca.


Zvonko PokasObjavljeno: 30.1.2012.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner