Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Dominacija RK Poleta u mini rukometu NAJBOLJI NA 4. FAŠNIČKOM TURNIRU28.2.2012.


Ekipe Rudara i Poleta ponijele su titule najboljih na 4. fašničkom turniru u mini rukometu za dječake 2001. i 2002. godišta, koji je 19. veljače održan u novoj Sportskoj dvorani Samobor.


Nakon što je prethodnog vikenda turnir morao biti otkazan zbog izrazito loših vremenskih prilika, organizatore je poslužilo vrijeme te se ovaj put okupilo 25 ekipa kod dječaka 2002. godišta te 15 ekipa kod dječaka 2001. godišta. U kategoriji dječaka 2001. godište prvo mjesto je osvojila ekipa RK Rudara iz Ruda, dok su drugi i treći bili ekipe RK Slatine i RŠ Karlovca. Ekipa Poleta je u toj kategoriji nastupila sa samo jednim dječakom 2001. godište, a ostatak ekipe činila je ekipa koja se natjecala i u kategoriji 2002. S takvim pomlađenim sastavom uspjeli su dogurati do četvrtfinala.


U kategoriji 2002. godišta pobjeda je pripala ekipi Poleta, koja je u finalu pobijedila RŠ Karlovac 1 s 9:6, dok je u utakmici za treće mjesto CO Zagreb bio bolji od Rudara 1 nakon izvođenja šesteraca 10:8. Prije toga Polet je sva četiri puta slavio u grupi, dok je u četvrfinalu svladao Sisciu s 13:8, a u polufinalu Rudar 1 sa 7:2. Na kraju turnira podijeljeni su pehari, medalje i vrijedne nagrade najboljim ekipama i pojedincima. Kod 2002. godišta najbolji vratar je Lovro Hodak (RŠ Karlovac 1), a najbolji igrač Anto Agatić (Polet). Najbolju petorku čine Antonio Ban (Rudar 1), Leon Jutreša (CO Zagreb), Fran Bajac (RŠ Karlovac 1), Ivan Lisica i Josip Bendra (oba Polet). Priznanje je dobio i najmlađi igrač turnira, a bio je to Jan Škreb iz RK Rudar. Uz ova tri pojedinca, za Polet su još nastupili: Dominik Kuzmanović, Leo Lisica, Stjepan Igrc, Kristijan Barić, Luka Grozdek, Ivica Brekalo, Krunoslav Lukšić, Dominik Čićak, Marko Jerković te Borna Paj koji je nastupao u kategoriji 2001. godište. Treneri su Stjepan Jukić, Antonio Rajič i Matej Mišković. 


Ovim rezultatom dječaci iz RK Poleta su dokazali svoju dominaciju u kategoriji 2002. godište u mini rukometu. U godinu dana osvojili su već 5 turnira i tome dodali još jedno 2. i 5. mjesto. Za naš klub to je veliki uspjeh i nadamo se da će se takvi rezultati nastaviti i dalje, jer na taj način uspješno promoviramo i naš klub, ali i našu Općinu Brckovljani.


Slavko JukićObjavljeno: 28.2.2012.


shadow
banner banner banner banner banner banner