Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Održano natjecanje ekipa hrvatskog crvenog križa: POBJEDNICI IZ OŠ STJEPANA RADIĆA3.4.2012.


Dugoselski Crveni križ u subotu 24. ožujka u Osnovnoj školi Ivana Benkovića organizirao je 16. po redu gradsko natjecanje mladeži i podmlatka Hrvatskog Crvenog križa - ekipa prve pomoći.


Ove godine sudjelovalo je osam ekipa podmlatka iz svih osnovnih škola s područja grada Dugog Sela, općine Rugvica i općine Brckovljani, dok su, po prvi puta, izostale ekipe mladeži - iz Srednje škole.


Natjecanje je osmišljeno u ekipama od po šest članova (5+rezerva). Provjerava se teorijsko znanje o međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, o Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, te znanje i vještine pružanja prve pomoći. 


Nakon više od 2 sata provjera znanja i vještina pobijedila je ekipa pod zaporkom "Nossa" Osnovne škole Stjepana Radića iz Božjakovine, mentorice Ivane Skočić, prof. Ista ekipa predstavljat će dugoselski Crveni križ na međužupanijskom natjecanju Zagrebačke i Sisačko- Moslavačke županije 21. travnja u Donjoj Zelini u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskog. 


Ovim putem Crveni križ Dugo Selo zahvaljuje se na gostoprimstvu OŠ Ivana Benkovića, a našim predstavnicima upućuje dobre želje na predstojećem međužupanijskom natjecanju.


  Objavljeno: 3.4.2012.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner