Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Karate klub "Brckovljani": USPJEŠNO SUDJELOVANJE NA KARATE SEMINARU24.5.2011.


Karate klub "Brckovljani" sudjelovao je na tradicionalnom Shitoryu, karate seminaru koji se održao u Križevcima 29. i 30. travnja te 1. svibnja. Seminar je vodio Kyoshi Shoko Sato, karate majstor 8. DAN, te Shihan Bogdan Lipić, 6. DAN, tehnički direktor za istočnu Europu. Na seminaru je sudjelovalo oko 140 karatista iz šest zemalja.


Od ukupno četiri treninga tijekom tri dana, jedan trening je bio namijenjen samo trenerima, a preostala tri treninga i ostalim sudionicima. Iz karate kluba "Brckovljani" sudjelovali su: Luka Mikšaj, Matija Đurković, Nikolina Miholić, Valentina Miholić, David Lisica i trenerica Dijana Golubić.


Iako karate klub "Brckovljani" djeluje manje od godinu dana, njegovi članovi su pokazali izvrstan rad na seminaru i već sada zavidno znanje iz osnova karatea. Na seminaru su stekli nova znanja i vještine te sklopili nova prijateljstva.


Odličan kontinuitet rada svih članova karate kluba "Brckovljani", te očit svakodnevni napredak, nagradit će se polaganjem za nove pojaseve za koje se mladi karatisti pripremaju sredinom svibnja.


D.G.Objavljeno: 24.5.2011.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner