Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

USKRSNA IZLOŽBA UKRASA I SLIKA24.5.2011.


Korisnici Centra za rehabilitaciju Stančić u okviru radne terapije izradili su spektar ukrasnih i uporabnih predmeta ponudivši ih posjetiteljima izložbe, koja je postavljena u prostoru Pučkog otvorenog učilišta. 


Oslikane svilene marame i drugi tekstilni predmeti, ukrasi od keramike i drugih prirodnih materijala, ručni radovi i aranžmani s prevladavajućim bojama proljeća prodaju se po simboličnim cijenama, a prihod koristi štićenicima Centra za nabavu materijala. 


Članovi Udruge osoba s komunikacijsko-intelektualnim poteškoćama "Amo Re Vera" specijalizirali su se za izradu licitarskih ukrasa koji su izloženi i ponuđeni na prodaju. Također su izložene slike članova Likovne udruge Dugo Selo koje su nastale tijekom likovne kolonije održane u Stančiću. 


Uz uvodne riječi Nadice Kozić koja je govorila o suradnji osoba s posebnim potrebama sa širom zajednicom u smislu senzibilizacije i poticaja na kreativnost te Jasne Lisički iz Centra koja je svima zahvalila na suradnji, glazbene trenutke na otvorenju izložbe ispunile su prigodne duhovne pjesme članova pjevačke skupine iz Stančića uz gitarističku pratnju voditelja.


Nada KozićObjavljeno: 24.5.2011.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner