Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

KUPNJOM SLIKA I BLAGDANSKIH UKRASA POMAŽEMO DRUGIMA23.12.2010.


Prigodna prodajna izložba slika, ukrasnih i uporabnih predmeta, od koje prihod ide u korist osoba s posebnim potrebama, postavljena je 8. prosinca u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo. Izložene su slike članova Likovne udruge Dugo Selo, radovi korisnika Centra Stančić te radovi - licitarski ukrasi članova Udruge za pomoć osobama s intelektualno-komunikacijskim poteškoćama Amo Re Vera. Svečanost otvorenja ove raznolike humanitarne izložbe okupila je veliki broj članova udruga, korisnika i zaposlenika Centra Stančić. S njima su bili prijatelji, članovi obitelji i svi oni koji žele pomoći osobama s posebnim poteškoćama u razvoju i životu. 


U predblagdansko vrijeme, vrijeme darivanja i dijeljenja s drugima, svaki posjetitelj izložbe može pomoći kupnjom izložaka jer prihod od prodaje koristit će upravo tim osobama. Uz prigodne riječi ravnatelja Centra Stančić Ivana Vrgoča na otvorenju, korisnici Centra otpjevali su božićnu pjesmu, a poseban ugođaj ovom događaju dao je gostujući glazbenik Vitomir Ivanjek Vito svojim virtuoznim izvedbama poznatih skladbi. Izložba je otvorena do petka 10. prosinca kada će biti održan božićni koncert u tom okruženju.


Stoga svi koji žele za ove blagdane u svoje domove unijeti prigodni unikatni ukras, sliku, uporabni predmet, ili žele darivati svoje bližnje i time učiniti dobro djelo, mogu još danas i sutra doći u Pučko otvoreno učilište i time pomoći potrebitima.


Nada Kozić


   Objavljeno: 23.12.2010.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner