Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DARKO BATIŠTA OSTAO NA ČELU SDP-A BRCKOVLJANI26.5.2010.


Na izborima za predsjednika Općinskog odbora SDP-a Brckovljani, za predsjednika je ponovo izabran Darko Batišta. Na konvenciji OO SDP-a Brckovljani održanoj 23. travnja izabran je i ostatak novog rukovodstva. Za potpredsjednika je izabran Eduard Šafarik, dok su u Općinsko predsjedništvo imenovani V. Batarilo, N. Bunjko i S. Navrtek. 


Predsjednik Batišta na konvenciji se je osvrnuo i na rad organizacije u proteklom razdoblju. Napomenuo je da gdje je god to bilo moguće nastojali su biti konstruktivni i maksimalno pomoći općini. 


Ujedno, moglo se čuti, kako od gosta iz HSS-a Brckovljana Bože Graberca, tako i od Batište kako su odnosi između te dvije organizacije na visokoj razini i da jedni u drugima vide kvalitetne partnere, a suradnja je i više nego dobra. Stoga je Batišta u svom izlaganju vezano uz plan rada za naredno razdoblje spomenuo kako će jedan od glavnih prioriteta biti i nastavak suradnje sa kolegama iz HSS-a kako bi Općina mogla napredovati, a to je ono najvažnije - naglasio je Batišta. 


Batišta je spomenuo kako do idućih lokalnih izbora očekuju da njihov utjecaj postane veći te da uzmu koji mandat više. 


Na konvenciji se moglo čuti kako je jedina slabost brckovljanskog SDP-a relativno mali broj članova jer organizacija broji manje od 30 članova.


Ana Kašnar


 Objavljeno: 26.5.2010.


shadow
banner banner banner banner banner banner