Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

RUKOMETNI KLUB "POLET" STANČIĆ OKUPLJA SVE VIŠE MLADIH29.1.2007.


Iako osnovan davne 1969. godine, Rukometni klub "Polet" Stančić tek je unazad nekoliko godina počeo s intenzivnijim radom na okupljanju mladih. Danas Klub broji oko 70 članova koji se uspješno natječu u pet ligaških natjecanja. Ekipa seniora natječe se u Županijskoj rukometnoj ligi, kadeti u Međužupanijskoj rukometnoj ligi 92. godište i mlađi dok se ekipa mlađih kadeta natječe u Županijskoj rukometnoj ligi 94. godište i mlađi.


Ekipa Dječaka A natječe se u Županijskoj minirukometnoj ligi i Županijskoj ligi 94. godište i mlađi. Sva natjecanja zahtijevaju velike financijske izdatke za Klub, a i samo održavanje tako velikog "pogona" nosi sa sobom velike troškove za opremu, trenere, dvorane.


Najveći dio troškova snose roditelji i sami igrači, a za još bolje rezultate svakako su potrebna dodatna sredstva. Stoga je rukovodstvo Kluba odlučilo namaknuti dodatna sredstva putem sponzorstva, te i ovim putem pozivaju sve fizičke i pravne osobe da svojim donacijama pomognu u radu Kluba, na čemu se unaprijed zahvaljuju.


Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun Kluba: 2402006-1100096098.


(J. K. B.)
    Objavljeno: 29.1.2007.


shadow
banner banner banner banner banner banner