Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Osnovan nogometni klub "Brckovljani" - PREDSJEDNIK KLUBA ZORAN BAŠA4.6.2007.


U Brckovljanima je u restoranu "Marlen" 11. svibnja održana osnivačka skupština nogometnog kluba "Brckovljani".


Osnivači kluba su Zoran Baša, Zlatko Ilčić i Mario Habeić. Gosti na skupštini bili su Ivan Slišković - predsjednik NS Dugo Selo, Martin Šarić - tajnik NS Dugo Selo, Mladen Vrabec - predsjednik NK "Dugo Selo", Ivan Kulaš predsjednik NK "Sava - Sop" i Ivan Vinojčić iz RK "Polet" iz Stančića.


Jednoglasno je usvojena odluka o osnivanju NK "Brckovljani" sa sjedištem u Hrebincu, Hrebinečka 44. Za predsjednika kluba izabran je Zoran Baša.


Kako je istaknuto na Skupštini, osnivanje Nogometnog kluba inicirali su bivši igrači, a sve u svrhu edukacije mladih kadrova i razvijanja športskog duha. Za osnivanje kluba presudan je interes djece za nogomet u Brckovljanima. 


Nakon registracije kluba u Registar udruga i registar športskih djelatnosti Zagrebačke županije krenut će se na stvaranje timova i to mlađih i starijih pionira, dok će seniori već na jesen krenuti u natjecanja. Prvi treninzi i utakmice NK "Brckovljani" igrat će se na igralištu OŠ "Stjepan Radić" sve dok se ne izgradi novo nogometno igralište čiji se početak gradnje s nestrpljenjem očekuje.


Tekst: Ana-Marija ŠPRIHAL Fotografija: I. NIKŠIĆObjavljeno: 4.6.2007.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner