Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

ČETIRI GODINE PRVACI DRŽAVE24.11.2006.


Mrzlim rallyem u organizaciji AK Delta, 29. listopada završena je sezona ocjenskog auto rallya. Kiša bez prestanka, dramatična završnica i napetost do kraja, obilježili su završnu utrku. Zanimljivi vozni park okupio se ispred Inine zgrade pokraj zagrebačkog Velesajma, gdje su se vozili ispiti spretnosti. Uz 31 posadu, koliko ih je došlo, spretnost koju su pokazali bila je na zavidnoj razini. Svi dosadašnji rezultati upućivali su na to da je naslov prvaka osiguran, ali HBT-ovci nisu ništa prepustili slučaju. Uz trening i odličnu pripremljenost, naši dečki su zablistali. Po četvrti puta su dokazali da su i dalje najbolji u ocjenskom auto rallyu i time obranili naslov prvaka četvrtu godinu za redom. 


Rezultati su bili odlični kako po klasama, tako i u ukupnom poretku. U klasi 1, prvo mjesto su odnijeli Miro Birt i njegov suvozač Danijel Šola u Yugu. Dečki su cijelu sezonu "vodili rat" s autom, ali ipak je sve završilo kako su očekivali. Drugo mjesto u klasi 2 zauzimaju Marko Cesar i Marko Dremel kao suvozač u Peugeotu 205. Njihov komentar je bio skroman. Nisu bili baš jako zadovoljni jer misle da mogu i bolje. Mi ih, međutim, nismo ozbiljno shvatili jer su svojim odličnim rezultatima kroz cijelu sezonu, odavno pokazali da su najbolji.


Najveće ugodno iznenađenje dogodilo se u klasi 3, gdje su na prvom mjestu zasjali Nenad Morić i njegov suvozač Zdravko Draženović u Opel Astri. Dečki su nakon niza pehova sa njihovim automobilom pokazali da mogu puno i da mogu kvalitetno. Drugo mjesto pripalo je Damiru Birtu i Ivanu Dremelu kao suvozaču u Hyundai Accentu. Dečki su se borili do zadnje sekunde i sportski čestitali Nenadu i Zdravku. Željko Kralj i Stjepan Kralj kao suvozač osvojili su treće mjesto u Hyundai Accentu GT. Iako su priželjkivali bolji plasman, zadovoljni su osvojenim mjestom. 


U ukupnom redoslijedu vozača Marko Cesar i Marko Dremel zauzeli su drugo mjesto, dok su treće mjesto zauzeli Miro Birt i Danijel Šola. 


Najljepši poredak je zasigurno redoslijed klubova, koji najbolje pokazuje rezultate timskog rada HBT-a. Na utrci su postigli 55 bodova, što je čak 29 bodova više od drugo plasiranog kluba AK SB AUTO SPORT. Treće mjesto pripalo je SAK SAMOBORU sa 20 bodova.


Što reći na kraju? Uživali smo u vašim rezultatima i s nestrpljenjem čekamo slijedeću sezonu, a s njom i novu dozu adrenalina!Iskrene čestitke i kapa do poda Veličanstveni!


Ana SESAR Foto arhiva HBT RBObjavljeno: 24.11.2006.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner