Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DOČEK JESENI U STANČIĆU24.11.2006.


Dugi niz godina dolazak jeseni u Centru "Stančić" obilježavamo kroz sportsko-glazbeni doživljaj. Pozornica bogato ukrašena plodovima jeseni dočekala je naše goste, a posjetilo nas je izuzetno puno roditelja i članova obitelji naših korisnika. Uz njih stigli su nam i sportski prijatelji iz srodnih centara. Naši navijači s Odjela dodatno su popunili tribine, pa su se tako krasnom ambijentu odvijala i uzbudljiva sportska nadmetanja. Nakon serije udaraca u gol, povlačenje konopca i natjecanja u pikadu o plasmanu je odlučivala posljednja igra štafete. 


Zahvaljujući velikoj podršci navijača na kraju su pobijedili domaći sportaši iz ekipe Stančića. Drugo mjesto osvojili su gosti iz Centra Dubrava, treće mjesto Paunovac, a četvrti su gosti iz Centra Rijeka. 


U pauzama sportskih nadmetanja bilo je pjesme i plesnih nastupa, a nastupila su i naša školska djeca s prigodnim igrokazom. Zajedničkim ručkom svih sudionika, podjelom nagrada i međusobnim druženjem stigla je jesen sa svojim darovima u naš Centar. 


Ivan NOVAK, prof. Foto arhiva CSObjavljeno: 24.11.2006.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner