Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

AMK "HBT RACING" PRVAK U OCJENSKOM AUTO RALLY-U ZA 2004. GODINU19.2.2005.


Članovi Auto moto kluba "HBT racing" iz Brckovljana ponovo su i u 2004. godini postali državni prvaci u ocjenskom auto rally-u, osvojivši 142 boda u tri izvožene utrke u konkurenciji devet klubova. Velika bodovna prednost naspram drugo-plasiranog sa 76 bodova, omogućuje nam pobjedu i da se izvozi eventualna, imaginarna četvrta utrka, veli Miro Birt, inače prvak države u pojedinačnom ocjenskom rally-u klasa 1. za 2004. godinu. 


U ostalim disciplinama polučili su sljedeće rezultate - u autoslalomu klupski su 9. sa 275 bodova, pojedinačno u klasi 3. prvi je Marko Cesar, a u klasi 6. četvrti je Miro Birt. U pojedinačnom ocjenskom rally-u pojedinačno, pored prvaka M. Birta, na drugom mjestu u klasi 2. nalazi se njihov član Marin Vuković, treći u klasi 2. nalazi se Marko Cesar, a u klasi 3. na trećem mjestu je Damir Birt. 


Dodjela priznanja i proglašenje prvaka u automobilskim disciplinama za 2004. godinu u organizaciji Hrvatskog auto i karting saveza održat će se u petak, 18. veljače u Zagrebu, a više o tome u sljedećoj Kronici.


I na kraju, kažu u AMK-u, cilj u 2005. godini bit će im postati treći put za redom državni prvak u ocjenskom auto rally-u, u autoslalomu postići još puno bolje rezultate te se uključiti u novu disciplinu, kraljicu automobilizma - rally, za što se od sveg srca nadaju pomoći sponzora. 


Pa sretno im bilo!


(I. G.)Objavljeno: 19.2.2005.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner