Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Održan treći Memorijal posvećen Goranu Nađu DVD BRCKOVLJANI POSTIGLO NAJBOLJE REZULTATE10.9.2004.


U nedjelju 29. kolovoza održan je 3. Memorijal ´´Goran Nađ´´ u organizaciji DVD-a Hrebinec. Memorijalom je obilježena treća obljetnica smrti višegodišnjeg člana Upravnog odbora i predsjednika DVD-a Hrebinec Gorana Nađa, čovjeka koji je svojim dobrovoljnim radom, idejama, inicijativama, pa i svojim materijalnim sredstvima, ostavio neizbrisiv trag u Društvu i zavidna postignuća.


U sklopu Memorijala održana su vatrogasna natjecanja u sljedećim kategorijama: vježba s brentačama za djecu, školska vježba prema pravilniku HVZ-a za muške, školska vježba prema pravilniku HVZ-a za žene, brzinska vatrogasna vježba. U kategoriji za djecu nastupila su tri odjeljenja. DVD Paukovec osvojio je 1. mjesto rezultatom 12,42 sekundi, iza njih slijede DVD Tedrovec rezultatom 12,50 sekundi i treće mjesto u ovoj kategoriji pripalo je DVD-u Andrilovec s rezultatom 14,20 s. U kategoriji školska vježba za muške nastupile su također tri natjecateljske postrojbe, a uvjerljivo najbolji bili su DVD Brckovljani I sa zavidnim rezultatom od 38,70 sekundi. Drugo mjesto s rezultatom 44,90 sek. pripalo je DVD-u Brckovlajani II, a treće mjesto osvojilo je DVD Paukovec s rezultatom 48,30 sekundi. U kategoriji za žene nastupila je samo jedna natjecateljska postrojba i to iz DVD-a Odranski Obrež koji su po prvi puta posjetili naše mjesto i natjecali se na ovom Memorijalu.


Na brzinskoj vatrogasnoj vježbi nastupilo je 6 natjecateljskih postrojbi. Prvo mjesto i u ovoj kategoriji pripalo je DVD-u Brckovljani s rezultatom 26,50 sek i pritom su uz pehar za prvo mjesto osvojili i prijelazni pehar Memorijala koji je potrebno osvojiti tri godine zaredom da bi se dobio u trajno vlasništvo. Iza njih slijede: DVD Črnec (28,00 sek,), DVD Gračec (30,50 sek), DVD Glavničica II (31,00 sek), DVD Glavničica I (33,50 sek) i posljednji, jer nisu uspjeli završiti vježbu, DVD Paukovec. Nakon natjecanja održana je zabava u vatrogasnom domu.


 


Tužno sjećanje


na višegodišnjeg predsjednika


GORANA NAĐA


7. 8. 2001. - 7. 8. 2004.


S poštovanjem i tugom sjećamo se našeg dugogodišnjeg predsjednika i suradnika koji je svojim radom pridonio napretku našeg društva i mjesta Hrebinec te je svoj život vječno utkao u svaku poru zajedničkog života.


DVD Hrebinec


 


   Objavljeno: 10.9.2004.


shadow
banner banner banner banner banner banner