Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Božićna čestitka načelnika Željka Funteka - DA SE DOBRE STVARI DOGAĐAJU U NAŠU KORIST21.12.2004.


Još je jedna godina iza nas ispunjena radom, planovima i željama za činiti ljepšim danima koji su već prebrzo iza nas. Svjesni težine svakodnevnog rješavanja problema koje život donosi, pokušajmo svakom od njih pristupiti s više savjesnosti i poštivanja jednog spram drugih, cijeneći ponajprije dostojanstvo svakog.


Ozračje današnjice donosi potrebu ozbiljnog sagledavanja i osluškivanja potreba običnog čovjeka, a svaki od nas može i najmanjim uloženim naporom doprinijeti da onima najpotrebnijima učinimo život, barem, malo lakšim. Ponekad, čak ne moramo ništa niti činiti, moramo samo dopustiti da se dobre stvari događaju u našu korist, korist ljudi koji žive oko nas, korist onih koji iza nas ostaju - naše djece. Često puta međusobno uvažavanje, razumijevanje i socijalna osjetljivost jedino je što nam nedostaje da bi nedostižne stvari postale naša stvarnost na zadovoljstvo i radost sviju nas.


Neka nam i 2005. godina bude prožeta dobrim mislima uz nastojanje učiniti još više i bolje za dobrobit svojih građana, mjesta u kojem živimo i radimo. Novu 2005. godinu dočekajmo u miru, veselju i dobrim željama za svakog, da nam cijela godina obiluje zdravljem i srećom, a svim ljudima dobre volje neka i ovi božićni blagdani budu ispunjeni radošću, mirom i Božjim blagoslovom.


 


Željko FUNTEK, načelnik Općine BrckovljaniObjavljeno: 21.12.2004.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner