Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DAN ŠKOLE “STJEPAN RADIĆ” 1.6.2003.


Na dan kada je rođen velikan hrvatske povijesti 11. lipnja, po kojem škola nosi ime, obilježava se Dan Osnovne škole “Stjepan Radić” Božjakovina. Dan uoči tog datuma, izaslanstvo škole predvođeno učiteljem Zvonkom Biočićem, položilo je vijenac i zapalilo svijeće na Radićevom grobu na zagrebačkom groblju Mirogoj.


Sama pak svečanost dana škole održana je u školskoj športskoj dvorani uz izuzetno bogat program, te nazočnost brojnih gostiju i roditelja. Najbolji učenici dobili su ovom prigodom priznanja, a posebno priznanje kao i novčanu nagradu u iznosu od 2.000 kuna koju je osiguralo Općinsko poglavarstvo Brckovljana dobio je učenik osmog razreda Igor Žgela za uspjeh postignut na državnom natjecanju iz fizike.


Ravnatelj škole Jure Mišković ovom je prigodom istaknuo da škola svake godine upisuje sve veći broj učenika, te je sadašnja zgrada, puštena u rad prije svega 13 godina, već postala premala za sve učenike. Škola je, uz pomoć Općine, pokrenula postupak za dogradnju četiri nove specijalizirane učionice koje bi zadovoljile aktualne potrebe.


(D.K.)


        Objavljeno: 1.6.2003.


shadow
banner banner banner banner banner banner