Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Dojmovi iz škole u prirodi i škole plivanja u Baškom polju... - 90 POSTO UČENIKA NAUČILO PLIVATI24.5.2002.


I ove smo godine, mi učenici šestih razreda Osnovne škole "Stjepana Radića" iz Božjakovine i područnog odjela Lupoglav održali školu u prirodi i školu plivanja u Baškom polju u vremenskom razdoblju od 5. do 10. svibnja.


Škola u prirodi je specifičan oblik nastave kada učenici obrađuju sadržaje predviđene nastavnim planom i programom vezane uz prostor gdje se boravi. Uz nastavu, učenici su imali organizirana športska natjecanja, navečer zabavne sadržaje, te posjete ustanovama u Makarskoj. Učenicima je također organiziran izlet brodicom, posjeta Malakološkom muzeju, te Osnovnoj školi u Baškoj Vodi.


Istodobno su učenici pohađali i školu plivanja koja je održavana po dva sata dnevno za svaki pojedini odjel. Od 92 učenika, 83 su učenika školu plivanja završili kao plivači, 7 učenika je neplivača, a 2 učenika su ostali plutači. Posljednji je dan održano natjecanje za učenike plivače. U kategoriji djevojčica 1. mjesto osvojila je Melita Čaček, 2. mjesto Antonela Marić i 3. mjesto Katarina Frančić. U kategoriji dječaka 1. mjesto je zauzeo Viktorio Sović, 2. mjesto je osvojio Stjepan Gornik i 3. mjesto Mihael Geceg. Najboljim plivačicama i plivačima medalje je uručio načelnik općine Brckovljani Željko Funtek koji je tim povodom posjetio učenike u Baškom polju. (Učenici šestih razreda OŠ "Stjepan Radić")Objavljeno: 24.5.2002.


shadow
banner banner banner banner banner banner