Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

OSVRT NA TEKST O KUD-u "AUGUST CESAREC"9.12.2002.


Prisiljeni smo odgovoriti na članak objavljen pod nazivom "Priča o kulturno-umjetničkom društvu "August Cesarec" se nastavlja" s obzirom na neistinite navode sadržane u njemu.


Naime, očito je da novinarki nije poznato da je KUD "August Cesarec" održao izvanrednu Izbornu skupštinu koja predstavlja najviše tijelo za donošenje odluka, a ne "izvanrednu sjednicu Upravnog odbora". Nadalje, nije se izabrao "nasljednik", kako u tekstu spornog članka piše, nego predsjednik KUD-a "August Cesarec". Upitno je zna li cijenjena novinarka što to znači "nasljednik" te bi bilo zaista dostojno novinarske profesije da je iznijela tijek Skupštine, kojoj je i sama nazočila, umjesto da prenosi informacije prepričavane na ulici.


Također je netočno objavljen podatak da su voditelji dali ostavke s obzirom da je dogovoreno da se zbog neslaganja s Upravnim odborom i miješanja u rad Društva, voditeljima otkaže daljnji rad poslije nastupa KUD-a u Njemačkoj. Honorari će im se u cijelosti isplatiti po izvješću o odrađenim probama koje su bivši voditelji dužni dostaviti upravnom odboru KUD-a.


Upravi odbor KUD-a "AUGUST CESAREC"Objavljeno: 9.12.2002.


shadow
banner banner banner banner banner banner