Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

107 GODINA DVD-A BRCKOVLJANI27.2.2002.


Godišnja izvještajna skupština ovog društva održana je 16. veljače prema odluci predsjedništva VZO Brckovljani, te ujedno i obilježena 107 godina opstojnosti.


Sjednicu je otvorio predsjednik Slavko Jukić koji je tom prilikom pozdravio nazočne goste: predstavnike općinskih vlasti, VZ gradova Sv. Ivan Zelina i Dugo Selo, zapovjednika VZO, kao i donatore i štovatelje vatrogastva.


Izvješće Upravnog odbora podnio je tajnik Marijan Geceg, koji je upoznao skupštinu da društvo broji 51 član, od toga 36 operativnih. Kroz minulo desetljeće društvo se konstantno pomlađuje mladim članovima.


Ostvaren je većinom zacrtani plan rada: žbukanje objekta, opločenje stepeništa i balkona uz postavljanje zaštitne ograde, asfaltiranje prilaza objektu, stručno usavršavanje članstva i druge aktivnosti.


Nastupajući na natjecanjima općine Brckovljani, muško "A" odjeljenje osvojilo je 1. mjesto, a odjeljenje mladeži također 1. mjesto. Muško "A" odjeljenje nastupilo je na memorijalu "Stjepan Đuro Deželić" u Ivanić Gradu i ostvarilo plasman u zlatnoj skupini. Iz izvješća također proizlazi da je u minuloj godini bila 21 intervencija.


Na skupštini je jednoglasno prihvaćen operativni i financijski plan. Ovom svečanom prigodom članovi Slavko Bedeković, Zdenko Furač, Tihomir Geceg, Predrag Šotić, Damir Geceg, Vladimir Bedeković, Davor Paj i Miljenko Štarc primili su diplome za položeno zvanje dočasnika l. klase. Svečanim činom dodijeljene su spomenice za vjernost i rad u ovom društvu i to za: 50 godina - Rudolf Galovec i Slavko Srdinić, za 40 godina - Vlado Severec, za 20 godina - Ivica Škaro, Miljenko Štrac, Marijo Paj, Davor Paj i Miroslav Gruica.


Tajnik DVD-a Brckovljani 


Marijan GECEG


   Objavljeno: 27.2.2002.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner