Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Nezadovoljni utjecajem na općinsku vlast12.10.2000.


Općinska organizacija osnovana prošle godine s dvadesetak članova do ove Izborne konvencije na kojoj je, između ostalog, donijela Odluku o organiziranju, gotovo je utrostručila svoje članstvo. Većina njih jednoglasno je izabrala novo vodstvo u sastavu:


Darko Batišta - predsjednik, Mirko Huff i Josip Kokot dopredsjednici, Ivana Habeić tajnica. U Općinski odbor izabrani su još Neven Bunjko, Marijan Poleto, Draženka Kiđemet, Jonče Ilievski, Vinko Batarilo, Štefica Srdinić Kovačić i Branko Habeić.


Rudolf Galovec, Dragan Karamatić i Biserka Štrosar - članovi su Nadzornoga odbora.


Mirko Huff izabran je za kandidata za člana Županijskoga odbora, a Draženka Kiđemet i Branko Habeić sudjelovati će kao delegati na županijskog konvenciji SDP Zagrebačke županije. Josip Kokot, koji je ujedno i jedini SDP-ov vijećnik u Općinskome vijeću delegat je na VII. Konvenciji SDPH. Ova organizacija predložila je Palmu Klun Posavec kao svoga kandidata za predsjednicu ŽO SDP Zagrebačke županije.


SDP u Brckovljanima u programu rada, između ostaloga, planira osnovati forum žena, forum mladih, forum seniora i gospodarski forum.


Organizacija će se baviti ekološkim programima, suradnjom s udrugama na polju kulture, pripremati će se za izbore na kojima kani pobijediti, unapređivati će informiranje članstva i građanstva, te organizirati tribine.


Iz izvješća o dosadašnjem radu vidljivo je njihovo nezadovoljstvo zbog slabog utjecaja na općinsku vlast u kojoj sudjeluje samo jedan njihov član. Slijedeći će izbori, nadaju se, promijeniti sliku stanja. (Nada Kozić)Objavljeno: 12.10.2000.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner