Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


Božćni koncert u župnoj crkvi Sv. Brcka u Brckovljanima

U župnoj crkvi Sv. Brcka u Brckovljanima 30.12.2017. godine u 19.00 sati održat će se koncert tradicionalnih božićnih pjesama pod nazivom „Dobro večer dobri ljudi“.


Koncert božićnih pjesama i napjeva izvest će kulturno-umjetničko društvo August Cesarec iz Brckovljana i njihovi gosti iz kulturno –umjetničkog d... detaljnije

prazna
shadow

Obavijest srednjoškolcima koji putuju HŽ-om

 


Obaviještavaju se srednjoškolci sa prebivalištem na području Općine Brckovljani  da mogu podici potvrdu o subvenciji za HŽ u Općini Brckovljani svaki radni dan od 09.00 do 15.00 sati.


 

... detaljnije

prazna
shadow

Čestitka načelnika


Poštovani mještani naše Općine,

u ime Općine Brckovljani i u ime općinskog Vijeća Općin... detaljnije


foto
shadow

Obavijest o odvozu otpada

Mull trans d.o.o. obavještava korisnike kako će u dane blagdana, odvoz otpada izvršavati prema sljedećem rasporedu: Odvoz otpada predviđen za 25.12.2017. izvršiti će se 23.12.2017. i odvoz otpada predviđen za 01.01.2018. izvršiti će se 30.12.2017.... detaljnije

prazna
shadow

Obavijest o podjeli Božićnice

Obavještavamo umirovljenike s prebvalištem na području Općine Brckovljani da se i ove godine podjeliti Božićnica, te će se ujedno podjeliti i naknada za novorođenčad. Cijelu obavijest možete pročitati u privitku.

... detaljnije
ziherObavijest za web -novo

prazna
shadow

Poziv mještanima na druženje uz kićenje božićnog drvca

Obavještavamo  da će  14.12.2017. 16.00 sati djeca Dječjeg vrtića Didi  okititi  božićno drvce na dječjem igralištu u Božjakovini, te ovim putem pozivamo svoje mještane da nam se pridruže, a očekuje ih besplatno kuhano vino, topli čaj i kolačići.


 


Rad... detaljnije

prazna
shadow

shadow
< natrag
banner banner banner banner banner banner