Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


OPĆINA BRCKOVLJANI JUČER, DANAS I SUTRA

Općina Brckovljani, odlukom Hrvatskog sabora, postala je lokalna samouprava 1993. godine. Ali tada samo na papiru jer nije imala svoj proračun. Tek 1994. počeli su se ostvarivati prihodi, iako samo djelomično, jer mnoga poduzeća nisu uplaćivala odmah prihode na račun ove općine, već na račun općine Dugo Selo. Tek od 1995. godine u... detaljnije


foto
shadow
prazna
shadow

70. GODINA DVD-a HREBINEC

DVD Hrebinec proslavilo je u subotu 5. svibnja prigodnom svečanom sjednicom sedamdesetu obljetnicu svoga djelovanja. Pokrovitelj proslave bilo je Općinsko Poglavarstvo, a načelnik općine Željko Funtek bio je kum nove zastave s likom sv. Florijana, koju je svečano predao zapovjedniku društva Tomislavu Pećnjaku.


... detaljnije


foto
shadow

Mjesni odbori i vatrogasna društva zadovoljni potporom općine.

Mjesni odbor i DVD Prečec velikim smatraju doprinos općine u poboljšanju kvalitete života stanovnika tog sela. 
Posebno zahvaljuju načelniku Funteku koji se založio za izdvajanje sredstava iz proračuna za uređenje perona na željezničkoj postaji u Prečecu i uređenju vatrogasnog doma.


Izuz... detaljnije

prazna
shadow

Nakon konstituiranja općinske vlasti Na konstituirajućoj sjednici odluke o izboru dužnosnika i promjeni Statuta donesene su jednoglasno - PREDSJEDNIK VIJEĆA KRALJ I NAČELNIK FUNTEK PONOVNO IZABRANI

Na izborima za članove općinskog vijeća Brckovljani održanim 20. svibnja glasovalo je 2.090 birača od ukupno 5.095 koliko ih je na popisu, što je 41,02 posto. Nevažećih listića bilo je 71 (3,40%). 


Pojedine liste dobile su sljedeći broj glasova: 1. Hrvatska seljačka stranka (HS... detaljnije


foto
foto
foto
foto
foto
shadow
prazna
shadow

shadow
< natrag
banner banner banner banner banner banner