Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


USKRSNA IZLOŽBA UKRASA I SLIKA

Korisnici Centra za rehabilitaciju Stančić u okviru radne terapije izradili su spektar ukrasnih i uporabnih predmeta ponudivši ih posjetiteljima izložbe, koja je postavljena u prostoru Pučkog otvorenog učilišta. 


... detaljnije


foto
shadow

RIZIK PREHRANE U LJETNIM MJESECIMA

Uzročnici salmonelozasalmonele vrlo su rasprostranjene u prirodi. Radi se o bakterijama koji su paraziti crijeva različitih životinja, kao riba, kornjača, zmija, insekata i sisavaca.
Salmonele su vrlo otporne na činitelje okoline, te mogu dugo preživjeti izvan svoga domaćina.
... detaljnije

prazna
shadow

foto
shadow

Karate klub "Brckovljani": USPJEŠNO SUDJELOVANJE NA KARATE SEMINARU

Karate klub "Brckovljani" sudjelovao je na tradicionalnom Shitoryu, karate seminaru koji se održao u Križevcima 29. i 30. travnja te 1. svibnja. Seminar je vodio Kyoshi Shoko Sato, karate majstor 8. DAN, te Shihan Bogdan Lipić, 6. DAN, tehnički direktor za istočnu Europu. Na seminaru je ... detaljnije


foto
shadow

LUPOGLAVSKI DEČKI VUZMICU NE PREPUŠTAJU ZABORAVU

Tradiciju koju već par godina njeguje nekolicina vrijednih lupoglavskih momaka ni ove godine nije prepuštena zaboravu. Uskrsni krijes, poznat i kao "vuzmica", zapaljen je u Lupoglavu u rane jutarnje sate na Uskrs. 


... detaljnije


foto
shadow

NOVE PLOČE NA ULAZU U OPĆINU BRCKOVLJANI

Općina Brckovljani ovih je dana postavila nove ploče na svih šest cestovih ulaza, odnosno izlaza s područja općine. Nove ploče osim natpisa prikazuju i nedavno usvojeni grb Općine Brckovljani.


Osi... detaljnije


foto
shadow
shadow
banner banner banner banner banner banner