Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Čestitka za povodom nadolazećih blagdana23.12.2020.


Poštovani  žitelji  naše  Općine,  


Nastojimo  u godini koja je uskoro iza nas zaboraviti  sve što je bilo loše, sve što nas je ograničavalo i bilo prepreka u  ostvarenju ciljeva.


Okrenimo se nadi u  bolju budućnost u  Novoj godini, razmišljajmo pozitivno i donesimo našim najbližima radost i vjeru koja nam ponekad nedostaje, no ipak nas iznova vraća  onim  istinskim vrijednostima koje generacije prenose stoljećima - tradiciji, vjeri, obitelji i  prijateljima.  


Iako su prepreke na neki način postale svakodnevnica i  svaki dan  "borba" za bolje sutra, trudili smo i ulagali znanje i  iskustvo u razvoj Općine, a zahvaljujući potpori drugih institucija izvršavali  planove i programe koji su bili zadani.


 Vjerujem da zajedničkim radom i vjerom u bolje sutra  možemo učiniti još mnogo za bolju budućnost i bolji razvitak  Općine.


 Božićni blagdani vrijeme su međusobnog povezivanja, praštanja, ljubaznosti, iskrenosti i bliskosti.


Nadolazeći dani prilika su i za veselje, te obiteljsko druženje.


Želim svima da nadolazeća 2021. godina  bude pozitivnija i vedrija,  uz nastojanje da učinimo  još više i bolje za dobrobit svojih građana.  


 Dočekajmo nadolazeću Novu godinu u miru, veselju i dobrim željama za svakog,  da nam cijela godina  obiluje zdravljem i srećom, a svim ljudima dobre volje neka i ovi  blagdani budu ispunjeni radošću  i mirom.


 


Blagoslovljen Božić i uspješna 2021. godina


 


Općinski načelnik


Tihomir ĐurasObjavljeno: 23.12.2020.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner