Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Sretan Božić i uspješna 2017. godina 22.12.2016.


Poštovani mještani naše Općine,


U godini koja je na izmaku, važno je podsjetiti da smo u kotinuitetu radili i trudili se da suživot mještana naše Općine bude što kvalitetniji i za dobrobit svih. Na tom putu postojale su brojne prepreke, ali nastojali smo za sve to naći rješenje u što kraćem roku, da ih najmanje ostjete stanovnici naše Općine.


         U ovo božićno vrijeme posvećujemo se obitelji, prijateljima, nastojimo učiniti što je više dobroga međusobno. Dopustimo da se Božić dogodi u našim srcima, da zaboravimo u tim danima nesuglasice, nerazumijevanje, izbacimo negativnosti i loše raspoloženje koje nas je možda pratilo u ovoj godini.Nastojimo našim bližnjima donijeti radost, ljubav i nadu da će biti bolje, da dani koji su pred nama budu ispunjeni vedrinom i dobrotom prema drugima. 


Dočekajmo nadolazeću 2017. godinu sa dobrim željama za svakog, da nam cijela godina bude uspješna i pozitivna u ostavarivanju svakodnevnih obaveza, a mještanima Općine Brckovljani neka i ovi blagdani budu ispunjeni radošću, mirom i vjerom u bolje sutra.


 


Blagoslovljen Božić i uspješna 2017. godina


Općinski načelnik


Željko Funtek


 


 Objavljeno: 22.12.2016.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner