Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Osnovna škola "Stjepan Radić" iz Božjakovine proslavila dan škole - "BOLJI SMO I OD ČAROBNJAKA, DR. OZA!"10.7.2015.


Proslavili smo još jedan Dan škole u Božjakovini. Središnja priredba održala se u petak, 12. lipnja u školskoj sportskoj dvorani, na našoj novoj žutoj pozornici. Za svoje smo goste pripremili predstavu Čarobnjak iz Oza.


U predstavi je sudjelovala glumačka skupina pod vodstvom učiteljicaDragane Turkalj i Mirjane Lučki, ritmička skupina učiteljice Sanje Biškup, zbor koji je vodila učiteljica Rafaela Pokosi Mali gimnastičari učiteljice Ane Majcenić. Scenografiju za predstavu pripremila je Likovna grupa na čelu s učiteljem Robertom Samardžićem. Scenarij Čarobnjak iz Oza napisala je učenica 7. a razreda Katarina Toljan. Glavne uloge igrali su Klara Vlašić (Dorothy), Katarina Iličić (Strašilo), Ana Ilievska (Limeni) i Jakov Birko (Dr. Oz). Svojim su izvedbama gledateljima poslali poruku o tome koliko je važno pravo prijateljstvo, ali su naglasili i poruku originalnog književnog predloška koja nam kaže da ponekad ne znamo kolika sve blaga krijemo u sebi dok ih netko drugi ne probudi u nama. Uz glavne glumce u predstavi su se istaknuli i solisti iz zbora Leon i Helena Jozić prekrasnom izvedbom pjesme Ne rugaj se u pratnji fantastičnog zbora koji je ove školske godine sa svojom voditeljicom Rafaelom Pokos sudjelovao na brojnim manifestacijama.


Nakon velikog pljeska kojim su ispraćeni glumci, plesači i pjevači iz predstave, ravnatelj Jure Mišković, u pratnji fantastične voditeljice Lee Orešković i fantastičnog voditelja Ante Močiljanina, proglasio je najbolje učenike ove školske godine.


Ravnatelj je na kraju priredbe zahvalio svim gostima, pohvalio učenike i učitelje zbog još jedne uspješne školske godine i pozvao sve da uživaju u zasluženim ljetnim praznicima koji nam uskoro slijede.


Web tim stranice OŠ "Stjepan Radić" čestita svim nagrađenim učenicima i želi im još mnogo uspjeha!Objavljeno: 10.7.2015.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner