Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

U BOŽJAKOVINI ODRŽANO ŽUPANIJSKO VATROGASNO NATJECANJE10.7.2015.


Dobrovoljna vatrogasna društva Gračec i Lupoglav iz sastava VZO Brckovljani bili su domaćini Županijskom vatrogasnom natjecanju za muške i ženske A i B ekipe te za profesionalne vatrogasne postrojbe. Natjecanje se održalo na nogometnom igralištu u Božjakovini, a sudjelovalo je čak 105 ekipa iz cijele županije odnosno 1500 sudionika.


U kategoriji ženskih A ekipa prvo mjesto, u konkurenciji 21 ekipe, osvojila je ekipa DVD-a Ribnica, drugo mjesto DVD Zaprešić, a treće DVD Ivanić Grad. Od ekipa s dugoselskog područja najbolje se plasirao Andrilovec, na šesto mjesto, potom Ostrna koja je osvojila dvanaesto te Rugvica šesnaesto mjesto.


U konkurenciji jedanaest ženskih B ekipa prvo mjesto je pripadalo DVD-u Johovec, drugo Maloj Hrastilnici, a treće DVD-u Turopolje.


U konkurenciji muških A ekipa bilo je čak četrdeset sudionika, Prvo mjesto osvojio je DVD Otok Samoborski, drugo DVD Razljev, a treće DVD Petrovina. DVD Ostna osvojila je osmo mjesto, Rugvica deseto, a Andrilovec dvanaesto mjesto. Ježevo je bilo dvadesetpeto, a Dugo Selo trideseto.


Među 24 muške B ekipe, prvi je bio DVD Bregana, drugi DVD Ribnica, a treći DVD Volavje. Ostrna je zauzela deseto, a Rugvica petnaesto mjesto.


U ime Općine Brckovljani na natjecanju je bio nazočan predsjednik Općinskog vijeća Brckovljana Božo Graberec, a Vatrogasnu zajednicu Zagrebačke županije predstavljali su zapovjednik Josip Novosel te Dražen Kutica, kao izaslanik predsjednika VZZŽ Stjepana Ptičeka.


N.H.M.Objavljeno: 10.7.2015.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner