Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

T. SEVEREC, B. MATOVINOVIĆ, T. RAJIČ I D. BELJO U EKIPI DRŽAVNOG PRVAKA SŠ DUGO SELO26.1.2015.


U prostorijama Općine Brckovljani dodijeljena su priznanja povodom Dana Općine Brckovljani i blagdana sv. Brcka mladim brckovečkim sportašima. Radi se o Tomislavu Severcu, Borisu Matovinoviću, Tomislavu Rajiču i Domagoju Belji koji su, kao dio rukometne ekipe Srednje škole Dugo Selo, na završnici državnog prvenstva školskih športskih društava u Poreču, pridonijeli osvajanju 1.mjesta.


Priznanja i prigodne darove uručili su im 20.studenog predsjednik Općinskog vijeća Općine Brckovljani Božo Graberec i zamjenik Marijan Ferenček. Osvojeno zlato rezultat je napornog rada i uigranosti ekipe SŠ Dugo Selo, a ovaj četverac igra zajedno cijelo vrijeme. "Prvo je bilo međuopćinsko natjecanje u Ivanić-Gradu, poluzavršnicu smo odradili na domaćem, dugoselskom, terenu. Uslijedio je Poreč gdje smo sve pobijedili. Nije bilo lako, a pobjedom protiv osječke I. gimnazije postali smo državni prvaci", opisao je Tomislav Severec.


Planovi nagrađenih sportaša iz Brckovljana usmjereni su na treninge i završetak srednjoškolskog obrazovanja. Neovisno da li će odlučiti o nastavku školovanja na fakultetima ili zapošljavanju, a s obzirom na neosporan talent, nastavljaju se baviti rukometom i vide su u profesionalnim vodama. Kako s područja Brckovljana dolaze mnogi sportaši koji u raznim sportovima ostvaruju zavidne rezultate, a zbog ovih ih se može nazvati i "rukometna općina", čulo se prilikom dodjele. "Zahvaljujem vam na promicanju ugleda općine i nadam se da će ovakvih uspjeha biti još", čestitao je Graberec uspješnim mladim rukometašima koje zasigurno očekuju nove pobjede.


A.M.Š.Objavljeno: 26.1.2015.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner