Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

RK POLET PONOVNO DRŽAVNI PRVACI29.4.2013.


Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizirali su 13. otvoreno državno prvenstvo u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake. Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac. Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2002. godine. Sudjelovalo je ukupno 116 ekipa, 44 u konkurenciji djevojčica i 72 kod dječaka. Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Lukić, voditeljica Službe za sportska udruženja i međunarodne poslove Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Kristina Gerber Sertić, te izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića savjetnik za sport Branko Tušek, koji je i otvorio prvenstvo.


U konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine prvo mjesto osvojila je ekipa RK „Polet“, koja je u finalu nadigrala RK "Rudar" s 12:9. U utakmici za treće mjesto RK "Senj" je pobijedio ekipu RK "28. aprila" s 12:10. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Antonio Ban iz "Rudara", Ivan Barbić iz "Senja", Noa Grivičić iz "28. aprila", te Anto Agatić i Leo Lisica iz "Poleta". Najbolji vratar bio je Dominik Kuzmanović iz "Poleta", najbolji strijelac Janko Načkar iz "Rudara" i najbolji igrač Leo Lisica iz "Poleta".


RK „Polet“ je nastupio s 14 igrača: Dominik Kuzmanović, Marko Jerković, Ivan Lisica, Leo Lisica, Josip Bendra, Anto Agatić, Josip Dokić, Stjepan Igrc, Zlatko Raužan, Dominik Čičak, Kristijan Barić, Mihael Tašić, Ante Capan, Gabrijel Darojković, trener Matej Mišković. Bila je to druga uzastopna titula prvaka Hrvatske RK Poleta čime su još jednom pokazala kako su vrlo talentirana i perspektivna generacija.Objavljeno: 29.4.2013.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner