Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

MEMORIJALNI RUKOMETNI TURNIR "TOMISLAV BENDRA"15.5.2013.


U nedjelju, 2. lipnja, u Dugom Selu odigran je 2. memorijalni rukometni turnir "Tomislav Bendra" u organizaciji rukometnog kluba Polet. Odigran je u spomen na preminulog igrača ovog kluba, 14-godišnjeg Tomislava Bendru, na njegov rođendan.


Podsjećamo, Tomislav Bendra je preminuo prošle godine u listopadu, na treningu od posljedica zatajenja srca.


Turnir je odigran u dvije kategorije - dječaci "B" (´02 godište) i kadeti (´96 godište). Ukupno je nastupilO 7 ekipa.


U kategoriji dječaci "B" nastupili su RK Rudar, MRK Dugo Selo i RK Polet. Nakon zanimljivih utakmica između navedenih ekipa koje se već dobro poznaju, poredak je bio: 1. RK Polet, 2. MRK Dugo Selo, 3. RK Rudar.


U Kategoriji kadeta nastupili su RK Spačva, RŠK Jaska, RK Dubrava i RK Polet. Poredak ekipa: 1. RK Dubrava, 2. RK Polet, 3. RK Spačva i 4. RŠK Jaska.


RK Polet se zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira, svim našim gostima koji su se odazvali na turnir, kao i brojnim navijačima koji su turnir pratili s tribina. Posebne zahvale želimo uputiti pokrovitelju turnira Općini Brckovljani, sponzoru Pizzeria "Olimp" te medijskom pokrovitelju Radio Martinu. Na kraju čestitamo pobjednicima i svima želimo da se i dogodine vidimo na turniru.


J.S.Objavljeno: 15.5.2013.


shadow
banner banner banner banner banner