Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

KRUNOSLAV ŠVEDI NAJBOLJI STRIJELAC3.8.2012.


Tradicionalno, povodom Dana općine Brckovljani, 29. kolovoza, na streljani Lovačkog društva "Srna" Lupoglav održano je natjecanje u gađanju letećih meta u disciplini trap. Nastupili su lovci iz LD "Srna" i LD "Sokol" Stančić, a gađalo se dva puta po 15 letećih meta.


Domaćini su bili bolji u ekipnoj konkurenciji s pogođenih 127 meta, čime su potvrdili višegodišnju premoć u lovnom streljaštvu na području Općine Brckovljani, dok su gosti iz Stančića također bili dobri pogodivši samo tri mete manje.


U pojedinačnoj konkurenciji "Sokol" je imao bolje natjecatelje. Drugu godinu za redom pobjednički pehar pripao je Krunoslavu Švediju s pogođenih 30 meta. Drugo mjesto osvojio je također član "Sokola" Zdravko Markiš, a treće Tomislav Horvat iz "Srne". Najbolji u fair playu bio je Marijan Burušić iz "Srne" Lupoglav. Za "Srnu" su nastupili Tomislav Horvat, Ivan Ivanić, Marijan Burušić, Ivan Boršić, Ivan Hajdina i Ivan Reškovac, a za "Sokol" Krunoslav Švedi, Vladimir Švedi, Zdravko Markiš, Damir Begović, Branko Krvarić i Stjepan Grižinovec. Po završetku natjecanja domaćinstvo su preuzeli lovci iz Stančića koji su u svom domu pripremili lovački gulaš po receptu i u režiji Željka Paniana, a nagrade najboljim strijelcima predao je načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek.


D.K.Objavljeno: 3.8.2012.


shadow
banner banner banner banner banner