Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

VATROGASCI POKAZALI SPREMNOST4.7.2011.


Šest vatrogasnih ekipa Vatrogasne zajednice Općine Brckovljani pokazalo je 22. svibnja svu spremnost operativnih vatrogasnih postrojbi. Združena taktičko-pokazna vježba, koju inače Zajednica provodi u Mjesecu zaštite od požara, ove je godine organizirana u Tedrovcu.


Pod zapovjedništvom Stjepana Gabuda, vježba je započela u 11 sati uzbunjivanjem prve operativne postrojbe Tedrovec nakon čega je uslijedilo uzbunjivanje preostalih: Prečec, Lupoglav, Brckovljani, Gračec, Hrebinec, a Stančić, obzirom da ne posjeduje vozilo, sudjelovao je kao promatrač.


Po dolasku ekipa, koje su reagirale u vrlo kratkom vremenu, lokaliziran je i ugašen požar gospodarskog objekta nastao uslijed zapaljenog goriva i maziva, a s prijetnjom proširenja na stambeni objekt. U vježbi su sudjelovala 54 vatrogasca te sedam vozila. Dobra uvježbanost i organiziranost rezultirali su odlično obavljenom vježbom koja je pokazatelj da su operativne vatrogasne postrojbe VZO Brckovljani spremne za različite intervencije.


Odlično odrađenu vježbu pohvalio je i predsjednik VZO Brckovljani Dražen Kutica te predsjednik Općinskog vijeća Općine Brckovljani Božo Graberec.


Ana Kašnar


     Objavljeno: 4.7.2011.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner