Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

ČLANOVI KARATE KLUBA „BRCKOVLJANI“ U LUDBREGU OSVOJILI 18 MEDALJA13.11.2011.


U Ludbregu je u dvorani Osnovne škole Ludbreg 8. listopada održan veliki karate turnir na kojem je sudjelovalo oko 60 natjecatelja iz klubova Križevci, Faršakevac, Rasinja, Sv. Ivan Žabno, Varažidnske Toplice, Ivanec, Ludbreg i Brckovljani.


Brckovečki karatisti osvojili su čak 18 medalji – u pojedinačnim katama: Stjepan Validžić - 2. mjesto, Nikolina Miholić - 2. mjesto, Luka Mikšaj - 2. mjesto, Niko Knežević - 3. mjesto, Laura Đurđević - 3. mjesto, Nikola Mikšaj – 3. mjesto, Matija Đurković- 3. mjesto, David Lisica - 3. mjesto i Valentina Miholić - 3. mjesto. A u kategoriji kata timova 2. mjesta osvojili su tim - Niko Knežević, Laura Đurđević i Stjepan Validžić, zatim tim Katja Nekić, Matija Đurković i Luka Mikšaj te tim Nikolina Miholić, Valentina Miholić i David Lisica.


Vikend prije, 1. listopada, Karate klub Brckovaljni održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je analiziran prethodna sezona, koja je bila vrlo uspješna. Ukupno 21 osvojena medalja govori da su se naporni treninzi višestruko isplatili. Treninzi se nastavljaju istim intenzitetom, jedino što su ciljevi za nadolazeću sezonu još veći. Mnogobrojna natjecanja koja su u planu, za mlade karatiste predstavljaju novi izazov. Entuzijazam i pozitivan sportski duh koji vlada u klubu garancija su da će postavljene ciljeve i realizirati. 


Godišnja skupština je završila proglašenjem najbolje sportašice i najboljeg sportaša Karate kluba „Brckovljanji” za sezonu 2010./2011. Najbolja sportašica je Katja Nekić, a najbolji sportaš Luka Mikšaj. Osim ovih mladih perspektivnih karatista, ove godine Karate klub „Brckovljani” ima i pojačanje kikača iz Dječjeg vrtića DIDI iz Prikraja, gdje su također započeli s treninzima. 


U sklopu godišnje skupštine održano je i klubsko natjecanje, ne kojemu su svi članovi kluba odmjerili svoje snage. Osvojene su brojne medalje, koje su malim karatistima dodatna motivacija za nadolazeće treninge i još jednu uspješnu sportsku sezonu.


      Objavljeno: 13.11.2011.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner