Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

SMOTRA KOREOGRAFIRANOG I IZVORNOG FOLKLORA GRADA DUGOG SELA I OPĆINA BRCKOVLJANI I RUGVICA21.4.2011.


Smotra koreografiranog i izvornog folklora grada Dugog Sela i općina Brckovljani i Rugvica održat će se 10. svibnja s početkom u 20 sati u Dvorani KUD-a "Preporod", Josipa Zorica 23 a. Na Smotri se bira predstavnik za Županijsku smotru koreografiranog folklora i izvornog folklora te predstavnik dječjeg koreografiranog folklora za dječju županijsku smotru u Samoboru. Stručna komisija bit će u sastavu - Tvrtko Zebec i Dražen Varga.


Prošlogodišnji pobjednik koreografiranog folklora dugoselskog područja bio je folklorni ansambl KUD-a "PREPOROD" koji je Dugo Selo predstavljao na Županijskoj smotri u Velikoj Gorici 19. rujna 2010. godine. Kao pobjednik Županijske smotre KUD "PREPOROD" sudjelovao je na Državnoj smotri koreografiranog folklora u Čakovcu 23. listopada 2010. godine gdje je prema ocjenama stručnog žirija među tri najkvalitetnija društva smotre.


Predstavnik izvornog folklora dugoselskog područja prošle godine bio je KUD "RODNA GRUDA" DUGO SELO - UDRUGA "HRVATA BIH" dok je predstavnik dječje županijske smotre u Samoboru bio KUD "TANČEC" iz Rugvice.


Smotra će biti za javnost, a ulaz je slobodan.Objavljeno: 21.4.2011.


shadow
banner banner banner banner banner