Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Taktička vježba vatrogasnih ekipa VZO Brckovljani: VATROGASCI POKAZALI SPREMNOST24.5.2011.


Šest vatrogasnih ekipa Vatrogasne zajednice Općine Brckovljani pokazalo je 22. svibnja svu spremnost operativnih vatrogasnih postrojbi. Združena taktičko-pokazna vježba, koju inače Zajednica provodi u Mjesecu zaštite od požara, ove je godine organizirana u Tedrovcu.


Pod zapovjedništvom Stjepana Gabuda, vježba je započela u 11 sati uzbunjivanjem prve operativne postrojbe Tedrovec nakon čega je uslijedilo uzbunjivanje preostalih: Prečec, Lupoglav, Brckovljani, Gračec, Hrebinec, a Stančić, obzirom da ne posjeduje vozilo, sudjelovao je kao promatrač. Po dolasku ekipa, koje su reagirale u vrlo kratkom vremenu, lokaliziran je i ugašen požar gospodarskog objekta nastao uslijed zapaljenog goriva i maziva, a s prijetnjom proširenja na stambeni objekt. 


U vježbi su sudjelovala 54 vatrogasca te sedam vozila. Dobra uvježbanost i organiziranost rezultirali su odlično obavljenom vježbom koja je pokazatelj da su operativne vatrogasne postrojbe VZO Brckovljani spremne za različite intervencije. Odlično odrađenu vježbu pohvalio je i predsjednik VZO Brckovljani Dražen Kutica te predsjednik Općinskog vijeća Općine Brckovljani Božo Graberec. Objavljeno: 24.5.2011.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner