Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DA SE DOBRE STVARI DOGAĐAJU23.12.2010.


Jedna teška godina je iza nas ispunjena radom, planovima i željama za činiti ljepšim danima koji su već prebrzo iza nas. Nalazimo se u krizi ne samo financijskoj, već i u duhovnoj i moralnoj. Dolazi nam Nova s puno neizvjesnosti. Svjesni težine svakodnevnog rješavanja problema koje život donosi, pokušajmo svakom od njih pristupiti s više savjesnosti i poštivanja jednog spram drugih, cijeneći ponajprije dostojanstvo svakog.


Ozračje današnjice donosi potrebu ozbiljnog sagledavanja što nam život donosi i osluškivanja potreba običnog čovjeka, a svaki od nas može i najmanjim uloženim naporom doprinijeti da onima najpotrebnijima učinimo život, barem, malo lakšim.


Ponekad, čak ne moramo ništa ni činiti, moramo samo dopustiti da se dobre stvari događaju u našu korist, korist ljudi koji žive oko nas, korist onih koji ostaju iza nas - naše djece. Često puta međusobno uvažavanje, razumijevanje i socijalna osjetljivost jedino je što nam nedostaje da bi nedostižne stvari postale naša stvarnost na zadovoljstvo i radost sviju nas.


Neka nam i 2011. godina bude prožeta dobrim mislima uz nastojanje učiniti još više i bolje za dobrobit svojih građana, mjesta u kojem živimo i radimo. Novu 2011. godinu dočekajmo u miru, veselju i dobrim željama za svakog da nam cijela godina obiluje zdravljem i srećom, a svim ljudima dobre volje neka i ovi božični blagdani budu ispunjeni radošću, mirom i Božjim blagoslovom.


ŽELJKO FUNTEK          


načelnik Općine BrckovljaniObjavljeno: 23.12.2010.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner