Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

OTVORENA NOVA SUPER KONZUM PRODAVAONICA U BRCKOVLJANIMA21.6.2010.


Od 1. lipnja, na adresi Kralja Zvonimira 8, stanovnici općine Brckovljani moći će kupovati u novootvorenoj Super Konzum prodavaonici. Novu prodavaonicu, koja se prostire na više od 3.400 m2 ukupne površine moderno i atraktivno uređenog prostora, svečano su otvorili načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek i Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma, u prisustvu brojnih uzvanika i poslovnih partnera.


U pozdravnom govoru predsjednik Uprave Darko Knez rekao je kako će otvorenje ove prodavaonice na području općine Brckovljani unaprijediti maloprodajnu ponudu općine, a profesionalnu uslugu osigurat će 50 novih djelatnika s područja općine.


Načelnik Funtek u obraćanju pozdravio je prisutnog Antu Todorića koji je dio svog života i rada proveo u Božjakovini. U govoru se osvrnuo i na povijest općine te naglasio činjenicu da od 1993. godine kada je ponovno utvrđen status Općine počelo se razmišljati o razvoju gospodarstva, a 1997. godine s tim namjerama upoznat je i tadašnji župan Zagrebačke županije Branimir Pasecki te je kupljeno zemljište uz prometnice za buduće gospodarske zone. Kupljeno je 150 ha poljoprivrednog zemljišta, od čega se 75 ha nalazi u gospodarskoj zoni Božjakovina te su stečeni uvjeti za dolazak gospodarstvenika na naše područje tako da do sada u ovoj gospodarskoj zoni imamo 9 gospodarskih subjekata, rekao je Funtek. Isto tako je naglasio kako popunjenje cijele zone očekuju kroz narednih pet do šest godina gdje bi trebalo biti zaposleno oko 700 djelatnika. Drago nam je da je Konzum prepoznao prometnu povezanost ove općine i veliki prirast stanovništva te pokazao interes da ovdje izgradi svoj moderni i atraktivno uređen trgovački centar u kojem će raditi većina djelatnika s ovog područja, na kraju je naglasio Funtek.


Nova Super Konzum prodavaonica svečano je otvorena u 10 sati, a od 11 sati prostor nove prodavaonice kao i bogat proizvodni asortiman s više od 20.000 artikala otvoren je i za kupce koji su nestrpljivo čekali kako bi pronašli nešto za sebe u velikom izboru prehrambenih artikala, širokoj ponudi neprehrane, tehnike kao i malih kućanskih aparata i tekstila po posebnoj ponudi, dok svaka stota kupnja je gratis.


Moglo se čuti kako je Konzum povodom otvorenja svoje prodavaonice donirao i deset računala Osnovnoj školi "Stjepan Radić".


Ana Kašnar


  Objavljeno: 21.6.2010.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner