Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Izborna godišnja skupština Nogometnog kluba Hrebinec - BOŽIDAR BALIJA PREDSJEDNIK I U SLJEDEĆEM MANDATU20.2.2009.


Jednoglasnom odlukom 20 članova Skupštine Nogometnog kluba Hrebinec (od ukupno 25 članova) u sljedećem četverogodišnjem razdoblju predsjedničku dužnost i dalje će obnašati Božidar Balija, odlučeno je to na godišnjoj izbornoj skupštini ovog kluba održanoj 15. veljače u Vatrogasnom domu Hrebinec. Na mjesto dopredsjednika izabran je Mladen Krvarić, tajnik je Krunoslav Bertek, a blagajnik Miroslav Karaklaić. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Božo Graberec, Ivan Graberec i Miroslav Pavečić. U Nadzorni odbor izabrani su Stjepan Šarec, Danijel Kramer, Silvio Šarec, u Stegovnu komisiju Božo Graberec, Miroslav Pavečić i Ivan Pećnjak, a u Stručni tim - Ivan Garberec, Miroslav Pavečić i Ivan Pećnjak.


Ekipa NK Hrebinec trenutno drži treće mjesto u II. županijskoj nogometnoj ligi Jug (od ukupno šest ekipa), a plan je da isto mjesto održimo do kraja sezone, rekao je novi/stari predsjednik Balija. U izvješću predsjednika Balije za prošlogodišnje razdoblje između ostalog obavljena je redovita preregistracija 19 igrača te je registrirano 12 novih. Proljetni dio sezone 2007./2008. trenirali su na terenima NK Sesvetski Kraljevec, a sezonu su završili na 4. mjestu od ukupno sedam ekipa s ukupno 26 bodova. Po završetku sezone natjecali su se na nekoliko turnira (na kupu Gornja Posavina osvojili 4. mjesto). Sezonu 2008./2009. počeli su na terenima NK Sava Sop, da bi jesenski dio sezone završili su na 3. mjestu. Od ostalih aktivnosti Kluba Balija izdvaja uređenje i asfaltiranje igrališta u Hrebincu u srpnju prošle godine. Asfaltiranje je sufinancirano od strane Općine Brckovljani i Komunalca Brckovljani d.o.o. kao investitora. Inače sam Klub broji 65 članova, od kojih 25-ero imaju pravo glasa na Skupštini.


Predsjednik Balija nada se kako bi članovi Kluba pripreme za jesenski dio sezone mogli početi na novosagrađenom nogometnom igralištu s umjetnom travom u Božjakovini. Naime, Komunalac Brckovljani d.o.o. raspisao je natječaj za izgradnju igrališta koje sufinancira Općine Brckovljani te je odabran Elektro centar Petek d.o.o. iz Ivanić Grada kao izvođač radova. Započeli su pripremni radovi na prilaznoj cesti i parkiralištu, a uskoro počinju i radovi na izgradnji igrališta koji bi trebali biti gotovi do početka srpnja ove godine. Po završetku izgradnje igrališta NK Hrebinec planira nastaviti natjecanja sa seniorskom ekipom te najmanje jednim naraštajem djece, kao i veteranima.


U financijskom izvješću za 2008. godinu Klub je zabilježio 64.500 kuna prihoda, od čega je iz općinskog proračuna dotirano 54.000 kuna, a u ovoj godini planirano je 67.000 kuna - od Općine Brckovljani planiraju dobiti 50.000 kuna.


NK Hrebinec uskoro u mađarski grad Szombathely


Trener NK Hrebinec Željko Gašparac (inače voditelj nogometno-liječničkog tima DNK - Doktorskog nogometnog kluba Zagreb) upoznao je članove s organizacijom skorašnjeg gostovanja u Mađarskoj. NK Hrebinec po prvi puta će gostovati u gradu Szombathely gdje će 6., 7. i 8. ožujka odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s tamošnjim klubovima. Nakon ovog prijateljskog gostovanja NK Hrebinec planira uzvratiti gostoprimstvo.


Pripremila: I. G. O.Objavljeno: 20.2.2009.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner