Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Dan Centra za rehabilitaciju Stančić - POTPREDSJEDNICA VLADE JADRANKA KOSOR POSJETILA CENTAR STANČIĆ17.6.2009.


Posebna gošća ovogodišnjeg Dana Centra za rehabilitaciju Stančić bila je potpredsjednica hrvatske vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Kosor je naglasila da je u Stančić došla prvenstveno kao ministrica obitelji, te je u tom svojstvu otvorila i roditeljski sastanak na kojem je odala priznanje roditeljima i zaposlenicima Centra, naglasivši da oni rade zahtjevan posao koji traži znanje, ali i poštovanje prema svakom čovjeku.


Prigodom obilaska centra ministrica je posjetila likovnu, glazbenu i keramičku radionicu, te novouređenu stambenu jedinicu unutar centra koja je, u prostorijama nekadašnje radne terapije, dobila šesnaest novih stanara - korisnika koji će, pod nadzorom osoblja, samostalno živjeti u njoj. S ustrojstvom još uvijek najveće ustanove socijalne skrbi koja trenutačno brine o 362 korisnika, ministricu je upoznala voditeljica Odjela za rehabilitaciju i radne aktivnosti Branka Seke, a u ime korisnika na posjeti i prigodnim poklonima u odjeći, obući i jastučnicama, zahvalio se i predao ministrici cvijeće Krešimir Žalig, korisnik koji već duže vrijeme živi u izdvojenoj stambenoj jedinici, a prava je sportska legenda Centra Stančić i osvajač brojnih zlatnih i srebrnih odličja na specijalnim olimpijadama.


Kosor je obećala potporu Centru u budućim projektima, te rekla da je ovom posjetom ostvareno prijateljstvo između njezinog ministarstva i Centra koje će trajati.Objavljeno: 17.6.2009.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner