Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

BOŽO GRABEREC - PREDSJEDNIK VIJEĆA OPĆINE BRCKOVLJANI17.6.2009.


Vijeće općine Brckovljani koje čini devet vijećnika HSS-a, dva vijećnika HDZ-a, te po jedan vijećnik SDP-a i HSU-a, konstituirano je 15. lipnja. Sjednicu je do izbora najstarijeg vijećnika Rudolfa Dokuša, vodila predstojnica Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji Katarina Belec, kao povjerenik voditelja ureda Središnje državne uprave. 


U vijeću će, u odnosu na liste ponuđene na izborima, sjediti nekoliko novih ljudi. Umjesto Željka Funteka, nositelja liste HSS-a, koji obnaša nespojivu dužnost načelnika općine Brckovljani, vijećničku će dužnost obavljati Krunoslav Švedi, a umjesto Slavka Jukića, s iste liste, koji je svoj mandat stavio u mirovanje, vijećnik će biti Tihomir Geceg. U mirovanje je svoj mandat stavio i Miroslav Ivoš s liste HDZ-a, koji će obavljati nespojivu funkciju vijećnika županijske skupštine, a njega će u općinskom vijeću Brckovljana mijenjati Marijan Ferenček.


Vijećnici su jednoglasno za predsjednika općinskog vijeća Brckovljana izabrali Božu Grabereca koji je u nastupnom govoru pozvao na suradnju, te rekao da mu je pripala nezahvalna dužnost da na mjestu predsjednika vijeća zamjeni dugogodišnjeg predsjednika vijeća Milana Kralja. 


Na suradnju za dobrobit općine Brckovljani pozvao je i Željko Funtek kojemu je nakon proteklih izbora započeo peti uzastopni mandat načelnika općine Brckovljani.


N.H.M.Objavljeno: 17.6.2009.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner