Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

ODRŽAN "SAJAM MOGUĆNOSTI" 21.10.2008.


Oko tisuću posjetitelja među kojima 780 učenika petih i sedmih razreda osnovnih škola iz Dugog Sela Rugvice i Brckovljana razgledalo je promotivne štandove 29 udruga koje djeluju na području grada Dugog Sela te općina Rugvica i Brckovljani. U organizaciji Policijske postaje Dugo Selo i grada Dugog Sela u provođenju programa prevencije ovisnosti organiziran je "Sajam mogućnosti" na kojem su sportski klubovi, kulturno umjetnička društva te brojne udruge koje u svojim programima nude sadržaje za djecu i mlade predstavile svoj rad, demonstrirale svoje vještine te dijelile propagandni materijal.


U sklopu "Sajma mogućnosti" na nogometnom igralištu organizirana su i utrke dječaka i djevojčica petih i sedmih razreda, a najbolje plasiranima podijeljene su medalje a petnaest prvoplasiranih iz svake utrke dobilo je i majice. Organizirana je i nagradna igra za posjetitelje.


U ime organizatora, načelnik Policijske postaje Branko Guštek zahvalio je svim sudionicama na odazivu i suradnji, a "Sajam mogućnosti " u ime grada Dugog Sela otvorio je zamjenik gradonačelnika Stjepana Bertek.


J. K. B.


    Objavljeno: 21.10.2008.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner