Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Osnovana Udruga branitelja iz Domovinskog rata za općinu Brckovljani - POZIV BRANITELJIMA NA UČLANJENJE29.9.2007.


Branitelji iz Domovinskog rata općine Brckovljani osnovali su 19. kolovoza Udrugu "HRVATSKI VITEZOVI-RATNI VETERANI ´91". Na Osnivačkoj skupštini bilo je prisutno 24 branitelja, a bili su prisutni i predstavnici Zagrebačke županije, kao i predstavnici Udruge "Hrvatski vitezovi-ratni veterani ´91" iz županije i grada Dugog Sela. Udruga Hrvatski vitezovi-ratni veterani ´91 Brckovljani imat će radnu prostoriju u Vatrogasnom domu u Gračecu, a do preseljenja u taj prostor Udruga će raditi na adresi Zagrebačka 41 u Štakorovcu, tel. br. 098/671-149. U tijela upravljanja izabrani su sljedeći branitelji: Josip Plavić za predsjednika, Ivan Žafran i Hrvoje Grof za potpredsjednike i Željko Tašler za tajnika Udruge.


Osnovni ciljevi Udruge su: okupljanje branitelja radi očuvanja identiteta i tradicije postrojbi iz Domovinskog rata, sjećanje na poginule hrvatske branitelje, borba za dostojanstvo, zaštitu statusa i isticanje istine o Domovinskom ratu. Isto tako cilj nam je pomoći braniteljima u rješavanju statusa svima koji to do danas nisu postigli na način da im omogućimo pravnu pomoć, kao i predavanja o zakonskim smjernicama. Također ćemo nastojati organizirati medicinsku pomoć za bolesne članove, kao i razne vidove financijske pomoći za branitelje lošeg materijalnog statusa i to na tel. br. 091/4747-547 i na br. 098/9466-762.


Isto tako pozivamo sve branitelje s područja općine Brckovljani da se učlane u Udrugu kako bi imali što bolji uvid u stanje te mogli pravodobno reagirati u slučaju kada se zato ukaže potreba. Svi zainteresirani za članstvo u Udruzi mogu se javiti na gore navedene brojeve, kao i na br. 091/5076-555.


Željko TAŠLERObjavljeno: 29.9.2007.


shadow
banner banner banner banner banner