Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

NOGOMETNI KLUB "HREBINEC" ŽELJNO IŠČEKUJE IZGRADNJU NOGOMETNOG IGRALIŠTA19.12.2006.


Vijest da je izrađen idejni projekt izgradnje nogometnog igrališta u Božjakovini, kraj osnovne škole, najviše je razveselila članove Kluba "Hrebinec", zasada jedinog nogometnog kluba na području općine Brckovljani. Kako se moglo čuti na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća, kada je prezentiran projekt i maketa, igralište će sadržavati tribine i pripadajuće prateće prostore. Projekt vrijedan oko 20.000 kuna izradila je tvrtka "Šport projekt" d.o.o. iz Samobora te na temelju istog Općina će zatražiti lokacijsku dozvolu. Izgradnja je planirana polovicom 2007. godine.


Nakon godinu i pol postojanja i rada NK Hrebinec, te igranja domaćinskih utakmica na terenima NK Lonjice, Ostrne i Dugog Sela, a ove godine i u Paukovcu, kojima se ovom prilikom zahvaljuju na ustupanju terena, Hrebinčani bi mogli uskoro uzvratiti usluge te biti pravi domaćini. Iako mladi Klub, igrači NK Hrebinec postižu vrlo dobre rezultate. Zasada jedini pogon - seniori (oko 30 igrača, od čega šestero dolazi kao pojačanje iz Dugog Sela) na kraju prvog dijela prvenstva zauzimaju 4. mjesto u 2. županijskoj ligi s 18 bodova, iza trećeplasiranog NK Sava-Sop, drugoplasiranog Turopolja i prve Meštrice. 


Od početka sezone trenira ih mladi i perspektivni Tomislav Bojničić, a s obzirom da smo pošle godine u istoj ligi bili na pretposljednjom mjestu, sa 7 bodova, s ovogodišnjim rezultatom smo zadovoljni, kazao je predsjednik Kluba Božidar Balija. Sljedeće godine planiramo pojačati članstvo te osnovati još jedan pogon - školske djece, najavljuje Balija, te ujedno poziva sve zainteresirane ukoliko žele trenirati nogomet i uključiti se u Klub da se jave njemu (098/ 1646-300) ili tajniku Kluba Krunoslavu Berteku (098/ 9051-359). 


No, kako zaključuje Balija, sve će biti puno bolje organizirano kad dobijemo svoje, općinsko igralište. To su i naše želje koje upućujemo NK Hrebinec u sljedećoj godini!


I. G. O.Objavljeno: 19.12.2006.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner