Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

POBJEDNICI AUTOMOBILSKIH STAZA23.1.2006.


Ime HBT Racing Brckovljani poznato je svima onima koji se bave ocjenskim auto rallyem ili se kreću u tom društvu. Klub je osnovan 2003. godine i uz blagoslov svih nazočnih, krenuli su u nove pobjede. U samom početku, bilo je svega 15-ak HBT-ovaca. Samo uz puno truda, volje i znanja, postali su prvaci države u ocjenskom auto rallyu. Bio je to veliki uspjeh za jedno malo društvo koje veže jednaka ljubav prema automobilima, brzini i adrenalinu. Bili su novost, na koje nitko nije obraćao previše pozornosti, ali i veliki izazov jer su preuzeli prvo mjesto i čvrsto ga držali. Od svoje godine osnivanja, pa sve do danas, oni su uvjerljivo i dalje prvi u državi. Mogli bismo reći da za njih vrijedi ona stara latinska izreka "Veni, vidi, vici" "Dođoh, vidjeh, pobijedih".


U HBT-u se mogu vidjeti razne generacije, od učenika do umirovljenika. Kaže se da godine nisu važne, a to vrijedi i kod njih. Ono što je važno je međusobno, iskreno prijateljstvo, solidarnost i spremnost pomoći klupskom kolegi, bez obzira na konkurenciju. Tako HBT racing ima oko 40-ak članova.


Ono što ovaj Klub čini još posebnijim je činjenica da su zadnje tri godine uvjerljivo broj jedan u državi u ocjenskom auto rallyu. Kao posebna nagrada za ovako veliki uspjeh, ove godine bit će im uručena Zlatna plaketa. Zlatnu plaketu dobivaju svi auto klubovi koji uspiju osvojiti prvo mjesto u državi, tri godine za redom. Plaketu dodjeljuje Hrvatski auto i karting savez. 


Na kraju, želimo im mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima, a još više nagrada koje će krasiti njihove domove.


(Ana Sesar)Objavljeno: 23.1.2006.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner