Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

MEĐUOPĆINSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE22.3.2006.


Dana 13. veljače u našoj je školi održano Međuopćinsko natjecanje iz matematike. Sudjelovale su tri škole: OŠ “Dugo Selo” iz Dugog Sela, OŠ “Rugvica” iz Rugvice i naša škola, OŠ Stjepana Radića iz Božjakovine. 


Natjecanje je počelo u 9,00 h, a natjecatelji su mogli pisati do 11,00 h. 


Najuspješniji iz četvrtih razreda su: Kristina Žgela iz OŠ Stjepana Radića, Sandra Remenar iz OŠ “Rugvica” i Marina Remenar iz OŠ Stjepana Radića. U petim razredima najbolje rezultate postigli su: Zvonimir Jukić iz OŠ Stjepana Radića, Mirna Šverc iz OŠ “Dugo Selo” i Ante Dedivanović iz OŠ Stjepana Radića. U šestim su razredima najuspješniji bili: Ivan Biočić iz OŠ Stjepana Radića, Tomislav Beljan iz OŠ “Rugvica” i Ivana Krajnović iz OŠ “Dugo Selo”, u sedmim: Marcel Bertak iz OŠ “Dugo Selo”, Ivan Kesedžić iz OŠ “Dugo Selo” i Jelena Oreč iz OŠ “Dugo Selo”, a iz osmih: Nikola Đuranec iz OŠ “Rugvica”, Ivan Ivanović i Stjepan Gornik iz OŠ Stjepana Radića. 


Poslije natjecanja natjecatelji su otišli u blagovaonicu i družili se uz jelo i sokove. Tog smo dana svi bili oslobođeni nastave. Na Župnijskom natjecanje pozvani su: Ivan Biočić, 6. razred OŠ "Stjepan Radić", Božjakovina i Tomislav Beljan, 6. razred OŠ “Rugvica”, Ivan Kesedžić, i Jelena Oreč oboje učenici 7. razreda OŠ “Dugo Selo” te Ivan Đuranec, učenik 8. razreda OŠ “Rugvica” i Ivan Ivanović učenik 8. razreda OŠ "Stjepan Radić" iz Božjakovine. Svima im želimo puno uspjeha.


 


Dominik Mišković i Ivan Biočić, 6.a


 Objavljeno: 22.3.2006.


shadow
banner banner banner banner banner