Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

RODITELJI - PRIJATELJI NA KVADRAT ŠKOLE U BOŽJAKOVINI7.7.2005.


Na kraju nastavne godine roditelji i nastavnici OŠ "Stjepan Radić" iz Božjakovine odlučili su zajedničkim snagama učiniti učionice ljepšim i ugodnijim za boravak djeci. Akciju su na posljednjoj sjednici Vijeća roditelja potaknuli sami roditelji i ravnatelj škole. Predloženu aktivnost roditelji su kasnije prihvatili na roditeljskim sastancima.


Uređenje učionica počelo je odmah sa završetkom nastave. Zidovi i radijatori presvučeni su s novim slojem boje, obnavljao se dotrajali namještaj, čistilo se, ali i (međusobno) šalilo. Nisu bili potrebni zanati i posebne sposobnosti kako bi se to sve radilo. Bila je dovoljna želja da se boravak djeci u školi učini što ugodnijim. Akcija još uvijek traje, jer roditelji i nastavnici uređuju učionice tek nakon svojih dnevnih radnih obaveza. U rujnu, početkom nove školske godine, vidjeti će se i konačan rezultat akcije, a to će ujedno biti i dokaz kako se s malo želje, sloge i dobre volje može mnogo učiniti.


Svi koji se još uvijek nisu uključili u akciju mogu to učiniti, jer nikad nije kasno ako imamo zajednički cilj - bolje uvjete za našu djecu.


Tekst i fotografija: D. B.


    



Objavljeno: 7.7.2005.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner